:: Pagina anterioară :: Index Charles Sturt University :: Contact
DIPLOME
 
:: Certificate și diplome
:: Diplome
:: Diplome universitare
:: Certificate și diplome postuniversitare
:: Diplome de masterat


ȚĂRI

:: Australia
:: Elveția
:: Italia
:: Marea Britanie
:: Noua Zeelandă
:: Spania
:: SUA


SPECIALIZĂRI

:: Afaceri
:: Tehnologie
:: Hotelărie
:: Modă
:: Alte specializări
 
 

Study Group / Centrul European de Cultură, București

 

UNIVERSITATEA CHARLES STURT (CSU)

http//csu.edu.au

Poartă numele unui binecunoscut explorator și ofițer britanic, Charles Sturt, care, între anii 1828-1845, a condus trei expediții în Australia,  descoperind râul Darling și trasând  hărți ale acestui nou teritoriu ocupat de britanici.

Universitatea Charles Sturt (CSU) a fost întemeiată  în  1989, în urma comasării mai multor colegii de educație avansată. Este o universitate publică cu nu mai puțin de 8 campusuri, majoritatea aflate în statele New South Wales, Victoria și Australian Capital Territory, dintre care unul în Canberra, capitala Australiei și altul în Ontario (Canada).

CSU Study Centres, în colaborare cu Study Group Australia, oferă cursuri universitare și postuniversitare de afaceri, management și tehnologia informației în Sydney și Melbourne, cele mai cunoscute orașe și centre universitare ale țării.

CSU găzduiește anual peste 16.000 de studenți din Australia și aproape 5.000 de studenți ce provin din 114 țări.

CSU este o universitate cu reputație internațională, recunoscută pentru excelența și  abordarea sa  inovatoare în ceea ce privește studiile  și cercetarea aplicată din domeniul economic, al filosofiei și al teologiei, dar și al  sănătății, al securității hranei și apei, al sustenabilității mediului înconjurător, al  industriei vinului și producției de struguri.

Ținând cont în permanență de tendințele economiei și de opiniile experților diferitelor comunități profesionale, oferta educațională a celor patru mari facultăți ale universității, și anume Afaceri, Arte, Educație și Științe are în vedere în primul rând cerințele actuale ale pieții muncii globale și pregătirea absolvenților în așa fel încât să facă față cu succes competiției de pe piața internațională a muncii.

Providers: CSU, 00005F (NSW); 02597E (QLD)                                                                                    Study Group Australia Pty Limited.

Detalii suplimentare puteți obține de la Centrul European de Cultură, București (tel./fax: 021/650 81 45;4021/650 32 80; e-mail: rocultours@gmail.com; website: www.studyabroad.ro), reprezentantul oficial în România al Study Group/ Universitatea Charles Sturt, Sydney și Melbourne, Australia.
Nume de contact: Maria Burș

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

. Copyright (c) 2010 studyabroad.ro - Centrul European de Cultură, București. Toate drepturile rezervate.