:: Pagina anterioară :: Index SHMS :: Contact
DIPLOME
 
:: Certificate și diplome
:: Diplome universitare
:: Diplome postuniversitare
:: Diplome de masterat


ȚĂRI

:: Australia
:: Elveția
:: Italia
:: Marea Britanie
:: Noua Zeelandă
:: Spania
:: SUA


SPECIALIZĂRI

:: Afaceri
:: Tehnologie
:: Ospitalitate
:: Design
:: Alte specializări

 

 

 

.

Masterat (MSc) în Management Internațional în Ospitalitate
(M
Sc in International Hospitality Management), oferită în cadrul Swiss Education Group (SEG), Leysin,
de Universitatea Derby din Marea Britanie

Cursurile 2018 încep de două ori pe an, respectiv din datele de 5 februarie (durată până la 8 iunie) și 3 septembrie (durată până la 25 ianuarie 2019) - termen limită pentru înscrieri - cu cel puțin 3 luni înaintea începerii acestora. Reprezentanța SHMS în România – Centrul European de Cultură, București /Brașov
 

Durată cursuri:
1 an (5 luni/an activitate didactică/semestru academic + 5 luni cercetare independentă prin sistemul “Distance Learning” cu posibilitatea susținerii lucrării de dizertație în campus - costuri suplimentare pentru cazare și masă în acea perioadă
 

Cerințe:
1. Cunoașterea aprofundată a limbii engleze (TOEFL iBT 60-78/ IELTS 6,00 - cu un punctaj de peste 4,5 la toate probele)
2. Sunt eligibili cei ce dețin una dintre următoarele calificări:

 • Diplomă de licență în Management-ul ospitalității/Organizare de evenimente + cel puțin 8 luni
  experiență de muncă în ospitalitate sau + un minim de 3 ani într-un post de conducere în orice domeniu economic SAU

 • Experiență de muncă de peste 5 ani într-un post de conducere în ospitalitate fără diplomă universitară

Cost anual:
3
4.150 Frs.,
ceea ce reprezintă taxă școlarizare + cazare în cameră dublă standard + masă + 3.600 Frs/3650 Frs. reprezentând costuri înscriere, week-end introductiv, legitimație de student, permis de rezidență cu drept de muncă, manuale și suporturi de curs, acces facilități (bibliotecă, inclusiv cea de la Derby University on line, internet, sală gimnastică, disco/bar), participare International Recruitment Forum (IRF), servicii de consiliere privind orientarea profesională, două excursii profesionale sau de agrement, servicii de consiliere pe probleme personale și medicale, îndrumător dizertație, asigurare medicală/de accidente (valabilă pe durata unui semestru academic), asigurare pentru pagube aduse unei terțe persoane, servicii de consiliere pe probleme personale și medicale, acces la rețeaua foștilor absolvenți (alumni) post-absolvire, TVA + 300 Frs (asigurare de renunțare la școală - numai pe motiv de boală sau în caz de accident) - opțional + 1.500 Frs. (garanție/depozit returnabil – doar pentru nou-veniți).
 

IMPORTANT ! Costuri suplimentare pentru confort sporit, după cum urmează: 2.050 Frs. pentru loc în cameră dublă de lux (cu baie proprie); 3.050 Frs. pentru cameră single standard; 3.500 Frs pentru loc în cameră de lux superioară (mai încăpătoare, cu baie proprie, TV și DVD); 4.200 Frs. pentru cameră single de lux; 5.050 Frs. pentru cameră single de lux superioară. Pentru loc de cazare în cameră triplă, se vor scădea 500 Frs. Locul în una dintre camerele cu confort sporit menționate anterior comportă plata integrală cât mai curând după înscriere, întrucât numărul acestora este limitat și se ocupă pe bază de “primul sosit, primul servit”.

Plata integrală efectuată cu cel puțin 125 de zile înaintea începerii cursului comportă o reducere de 5% din costurile totale privind taxa de școlarizare, cazarea în cameră dublă standard și masa.

                                              

AVANTAJE
pentru cei ce doresc să urmeze cursuri
le SHMS de masterat
(MSc în Management Internațional în Ospitalitate)

 • Elveția, situată în centrul Europei, la o distanță de zbor de o oră față de Paris, Roma sau Madrid, reprezintă țara turismului prin excelență, nu numai datorită peisajului natural încântător, dar și a serviciilor de ospitalitate de cea mai înaltă calitate, cu o tradiție veche de peste 100 ani.
 • Școlile elvețiene au cea mai bună reputație mondială în ceea ce privește educația în domeniul ospitalității. Comparativ, această disciplină este deocamdată cvasi-absentă în programele de învățământ superior din România, iar programele existente, oricât de ambițioase, nu au tradiție bazată pe practicile internaționale.
 • SHMS și-a câștigat în ultimii ani faima de lider internațional în domeniul management-ului hotelier, situându-se pe locul II în ceea ce privește preferințele de angajare a personalului de conducere de către multe lanțuri hoteliere renumite din lume, cum este Ritz-Carlton.
  Face parte din cel mai mare holding educațional privat (care cuprinde cinci școli de ospitalitate
  din Elveția, Swiss Education Group (SEG), având ca limbă de predare engleza. Studenții săi provin din peste 80 de țări.

 • Absolvenții programului de masterat MSc oferit de Universitatea Derby (cotată printre primele 5 în domeniul educației universitare din Turism, Ospitalitate, Management-ul Evenimentelor și al Stațiunilor Balneoclimaterice din această țară) în cadrul SHMS sunt extrem de bine cotați pe piața internațională a muncii, mai cu seamă dacă aceștia prezintă și stagii de practică profesională efectuate în hoteluri de lux din Elveția sau din alte țări ale lumii. Șansele acestora de promovare rapidă în ierarhia de middle management și ulterior de top management a unor mari hoteluri sau lanțuri hoteliere sunt asigurate.

 • Swiss Hotel Management School (SHMS) se bucură de o largă recunoaștere europeană și internațională, fiind acreditată de : ASEH (Asociația Școlilor de Hotelărie din Elveția), University of Derby, Marea Britanie - pentru programul de licență și de masterat și EduQua (Certificare de calitate pentru instituțiile de formare continuă și învățământ superior din Elveția). In plus,  SHMS este afiliată  următoarelor asociații și organizații internaționale: CHRIE, Council on Hotel, Restaurant and Institutional Education; EURO-CHRIE, European Chapter of Council of Hotel Restaurant & Institutional Education; EUHOFA, European Association of Hotel School Directors;  Institutul de Ospitalitate (HSMAI, Hospitality Sales & Marketing Association International); AVDEP, Lake Geneva Swiss Private Schools; SFPS,  Swiss Federation of Private Schools; SPSR, Swiss Private School Register.

 • Costurile cursurilor de MSc la SHMS, care cuprind și cheltuieli de cazare și masă pe durata unui semestru academic, sunt mult mai mici în comparație cu alte țări, spre exemplu cu SUA, unde taxele de școlarizare pentru un masterat se ridică la peste 50.000 USD anual.

 • Cursurile de masterat MSc în « Management Internațional în Ospitalitate » se desfășoară în campusul de la Leysin*, care oferă studenților posibilitatea de a locui și studia în hoteluri-școală moderne ca “Mont-Blanc” sau “Belvedere. Campusul oferă numeroase facilități - amfiteatre și clase spațioase; săli de calculatoare cu acces gratuit la internet; iPad personal; bibliotecă conectată prin internet la nenumărate biblioteci universitare din lume și în primul rând la Derby University din Marea Britanie; Internet Café (deschis 24 h, cu acces gratuit); club sportiv; salon de înfrumusețare, spa și saună; discotecă; cinematograf cu TV prin satelit și filme video; cofetărie; fast-food; magazin alimentar; diferite activități culturale și sportive, inclusiv excursii organizate de comitetul studenților.
   

* Stațiune montană pitorească, Leysin este situată în Alpii Vaudoises, la o altitudine de 1260 m, cu multiple posibilități de recreere și de practicare a sporturilor de iarnă. Este situată la 30 minute depărtare de Montreux pe cale rutieră.

 

ÎNSCRIERI ȘI DETALII SUPLIMENTARE

Reprezentanța SEG-SHMS în România
Centrul European de Cultură, București/Brașov
București – 1, Str. Sfinții Voievozi nr. 49-51, et. 4, apt.16
Brașov, str. Poarta Schei nr. 13, apt.10
Mobil : 0723 160 925
E-mail : rocultours@gmail.com
www.shms.com; www.studyabroad.ro - SHMS, Elveția

Nume de contact: D-na Maria Burș-Popescu


CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

 

:: Solicită informații suplimentare!

. Copyright (c) 2018 studyabroad.ro - Centrul European de Cultură, București. Toate drepturile rezervate.