:: Pagina anterioară :: Index HIM :: Contact
DIPLOME
 
:: Certificate și diplome
:: Diplome universitare
:: Diplome postuniversitare
:: Diplome de masterat


ȚĂRI

:: Australia
:: Elveția
:: Italia
:: Marea Britanie
:: Noua Zeelandă
:: Spania
:: SUA


SPECIALIZĂRI

:: Afaceri
:: Tehnologie
:: Ospitalitate
:: Design
:: Alte specializări

 

 
 
Diplomă Elvețiană Postuniversitară în Management-ul Afacerilor
în Ospitalitate
(Diploma in Hospitality Business Management)
Campusuri universitare în hotelurile „Europa”, „Miramonte”, „Jura” și „Résidence Rosemont”, Montreux, Elveția

Cursurile 2018 încep de patru ori pe an, respectiv din datele de 8 ianuarie (cu durata până la 23 martie), de 9 aprilie (cu durata până la 22 iunie), de 9 iulie (cu durata până la 21 septembrie) și respectiv de 8 octombrie (cu durata până la 21 decembrie) - termen limită pentru înscrieri - cu cel puțin 3 luni înaintea începerii acestora. Reprezentanța HIM în România – Centrul European de Cultură, București/Brasov

 

Durată cursuri:

2 trimestre academice de câte 11 săptămâni activitate didactică + 4-6 luni practică profesională în hoteluri sau restaurante din Elveția sau alte țări; salariu în Elveția de 2.172 Frs/lună, din care se scad taxele de cazare, masă și impozite; rămâne pentru cheltuieli personale un venit net lunar de 1.000 – 1.400 Frs

Cerințe:

Cunoașterea aprofundată a limbii engleze (TOEFL iBT 55-64/ IELTS 5,5 (cu un punctaj de peste 4,5 la toate probele) + diplomă de licență în turism sau în alt domeniu (Administrație, Artă și Cultură, Știință etc.) SAU diplomă de bacalaureat + cel puțin 3 ani experiență într-o muncă de conducere în orice domeniu de activitate.

Costuri semestru: 19.250 Frs/trimestru x 2 trimestre = 38.500 Frs (taxă școlarizare + cazare în cameră dublă standard + masă) dacă cursul începe în ianuarie/aprilie/iulie 2018 și respectiv 19.730 Frs/trimestru x 2 trimestre = 39.460 Frs dacă cursul începe în octombrie 2018 plus 2.200 Frs (sem.I) + 1.800 Frs (sem.II) = 4.000 Frs/2.250 Frs +1.850 Frs = 4.100 Frs reprezentând costuri înscriere, servicii de primire, weekend introductiv, permis de rezidență, taxe de rezidență în Elveția, TVA, uniformă profesională, legitimație de student, manuale și suport cursuri, îndrumător studii max.10 ore, consiliere academică, acces facilități (bibliotecă, internet, sală de gimnastică), diplomă de absolvire și calificări finale,,asigurare medicală și împotriva accidentelor, servicii privind practica profesională – asigurarea locului de muncă, precum și a participării la International Recruitment Forum (IRF), două excursii sau vizite profesionale, asistență privind cariera profesională după absolvire și afiliere la rețeaua de alumni + 1.500 Frs (garanție/depozit returnabil).


IMPORTANT !
 
Costuri suplimentare pentru confort sporit, după cum urmează: 2.050 Frs. pentru cameră single standard; 1.450 Frs pentru loc în cameră dublă de lux (mai încăpătoare, cu baie proprie, TV și DVD); 3.100 Frs. pentru cameră single de lux.

Locul în una dintre camerele cu confort sporit menționate anterior comportă plata integrală cât mai curând după
înscriere, întrucât numărul acestora este limitat și se ocupă pe bază de “primul sosit, primul servit”.

 

AVANTAJE
pentru cei ce doresc să urmeze cursurile postuniversitare
de Management-ul Afacerilor în Ospitalitate la HIM

  • Elveția, situată în centrul Europei, la o distanță de zbor de o oră față de Paris, Roma sau Madrid, reprezintă țara turismului prin excelență, nu numai datorită peisajului său natural încântător, dar și a serviciilor de ospitalitate și a educației în domeniul hotelăriei de cea mai înaltă calitate, cu o tradiție de peste 100 ani.

  • Școlile elvețiene (îndeosebi cele de elită cum este HIM) au o reputație mondială consolidată, devansând toate țările occidentale în privința educației din domeniul managementului hotelier. Comparativ, această disciplină este deocamdată cvasi-absentă în programele de învățământ superior din România.

  • Hotel Institute Montreux (HIM) este situat în centrul orașului Montreux. Aflat în preajma Lacului Geneva și a Munților Alpi, cu înălțimi de 4.000 m, Montreux este supranumit “Perla Elveției”, fiind vizitat anual de sute de mii de turiști. Se află la 1½ h distanță rutieră sau feroviară de aeroportul internațional Geneva. Studenții HIM sunt cazați în campusuri din centrul orașului Montreux (hotelurile-școală „Europa” și „Miramonte”).

  • Înființat în anul 1984, HIM și-a câștigat în ultimii ani faima de lider internațional în domeniul managementului hotelier, situîndu-se în prezent printre primele 10 locuri în lume în ceea ce privește preferințele de angajare a personalului de conducere de către marile lanțuri hoteliere cum sunt Ritz-Carlton, Marriott sau Intercontinental. Face parte din Swiss Education Group (SEG), cel mai mare holding educațional privat din Elveția (ce cuprinde în prezent nu mai puțin de cinci școli de management hotelier, cu peste 4.500 de studenți), cu predare în limba engleză. Studenții HIM provin din peste 60 de țări.

  • Cursul postuniversitar de Management-ul Afacerilor în Ospitalitate oferit de HIM vizează candidații care dețin o diplomă universitară, indiferent de profilul acesteia și care doresc să ocupe funcții executive în industria ospitalității imediat după absolvire sau să-și continue studiile cu un masterat executiv - Master of International Business in Hospitality Management cu specializare in Finanțe (cu sprijinul unor experți de la Banque Privee Edmond de Rothschild), Marketing produselor de lux (cu sprijinul unor experți de la Hublot, John Paul și Montreux Jazz Festival) sau Resurse Umane (cu sprijinul unor specialiști din cadrul lanțului hotelier de 5 stele « Four Seasons Hotels and Resorts »).

  • HIM asigură posibilitatea înscrierii de mai multe ori pe an.

  • HIM oferă numeroase facilități: masa și deseori cazarea în aceeași clădire (hotel școală) în care au loc cursurile; sală de calculatoare cu acces la internet; Internet Café; Coffee Shop; diferite activități culturale și sportive, inclusiv excursii organizate de comitetul studenților.

  • O proporție de peste 90% dintre absolvenții unui curs postuniversitar la HIM, îndeosebi cei ce-și continuă studiile cu un masterat, reușește să încheie un contract de muncă în hoteluri de lux din diverse țări ale lumii chiar înainte de a părăsi școala, prin intermediul International Recruitment Forum (IRF), organizat de două ori pe an, sau al rețelelor de absolvenți (Alumni) ale tuturor școlilor deținute de SEG. Sigur în primul rând în funcție de performanța proprie, marea majoritate a absolvenților HIM se bucură de posibilități de avansare rapidă, multiple beneficii specifice industriei hoteliere și un salariu ce poate atinge, după câțiva ani de ocupare a unei funcții de top management, 250.000 Euro anual.

  

ÎNSCRIERI ȘI DETALII SUPLIMENTARE

Centrul European de Cultură, București – reprezentanța SEG-HIM în România
București – 1, Str. Sfinții Voievozi nr. 49-51, et. 4, apt.16
Brașov, str. Carpatilor 44, bl.B2, et.8, apt.89
Tel: 0723 160 925
E-mail : rocultours@gmail.com

www.studyabroad.ro – Elveția      www.him.ch  
Nume de contact:  Prof. Maria Burș-Popescu

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ ! 

. Copyright (c) 2018 studyabroad.ro - Centrul European de Cultură, București. Toate drepturile rezervate.