:: Pagina anterioară :: Contact
DIPLOME
 
:: Certificate și diplome
:: Diplome universitare
:: Diplome postuniversitare
:: Diplome de masterat


ȚĂRI

:: Australia
:: Elveția
:: Italia
:: Marea Britanie
:: Noua Zeelandă
:: Spania
:: SUA


SPECIALIZĂRI

:: Afaceri
:: Tehnologie
:: Ospitalitate
:: Design
:: Alte specializări

 

 

TABERE INTERNATIONALE DE VARA IN ELVETIA

pentru elevi de liceu interesati sa-si perfectioneze nivelul de engleza si sa urmeze o facultate de management-ul ospitalitatii Oferite de Swiss Hospitality Club din cadrul Swiss Education Academy (SEA), Montreux,  2018  

 

Ce inseamna ospitalitatea*? Ospitalitatea este arta de a intampina oaspeti si reprezinta astazi industria cu cel mai mare avant din lume ! Studiile de management in ospitalitate iti permit sa-ti perfectionezi cunostintele de limbi straine, sa inveti sa comunici cu persoane din diferite medii sociale si culturi, sa intelegi si sa respecti  diverse traditii si obiceiuri, sa fii capabil sa negociezi, sa lucrezi in echipa,  sa aplanezi conflictele, sa organizezi evenimente, sa te formezi pe plan personal si profesional ca lider, sa-ti dezvolti empatia emotionala si multe alte calitati.

Locație: Campusul universitar al „Hotel Institute Montreux”, Elvetia. Montreux este cuibarit intre Lacul Geneva si Muntii Alpi; orasul  gazduieste in fiecare an  cunoscutul Festival de Jazz din Montreux,  aflandu-se  la o ora departare de aeroportul Geneva.  

Curs ideal pentru tineri intre 16-20 de ani ce doresc sa devina cadre de conducere in industria ospitalitatii sau alt domeniu al administrarii afacerilor. Candidatii trebuie sa prezinte un nivel de engleza cu un punctaj de cel putin 4,5 la testul IELTS (sau echivalent)

Durata: 2 saptamani

Va propunem ca timp de doua saptamani sa explorati Elvetia, sa va faceti prieteni din toate colturile lumii, sa invatati principiile de baza ale management-ului, pentru a fi in ultima instanta in masura de a hotari daca profesiunea de manager in ospitalitate  vi se pare atractiva  si  vi s-ar potrivi.

Ce se intampla in aceasta tabara ?

Pe parcursul celor doua saptamani de tabara, elevii vor vizita dimineata diferite obiective turistice si profesionale interesante, se vor familiariza cu aspecte practice ale ospitalitatii si vor participa la diferite activitati sociale programate seara.

In prima saptamana, cursantii vor afla ce cuprinde domeniul ospitalitatii, ce inseamna hoteluri si restaurante de lux si care sunt clientii acestora, care sunt  diferentele intre diferitele culturi si traditii si vor fi ajutati sa-si dezvolte abilitatile comunicationale.

In cea de-a doua saptamana, participantii vor fi impartiti pe clase de cel mult 20 de tineri si isi vor alege sa analizeze una dintre urmatoarele sfere de interes :

1.     Dezvoltarea capacitatilor de conducere

 • inveti sa conduci o echipa multiculturala

 • inveti sa-ti dezvolti un stil adecvat de comunicare

 • participi efectiv la activitati de  « conducere »

2.     Introducere in domeniul hotelariei de lux

 • inveti  sa creezi oaspetelui  o experienta cat mai placuta de sedere la hotel

 • inveti sa percepi ceea ce oaspetele simte si vede intr-un hotel, incepand de la receptie

 • afli toate operatiile « nevazute » dintr-un hotel 

3.     Introducere in domeniul organizarii de evenimente

 • inveti sa concepi un plan creativ

 • inveti sa dezvolti un plan de organizare a unui eveniment

 • participi efectiv la activitati de « organizare a unui eveniment »

Cand se desfasoara cursurile de ospitalitate

 • De duminica – 8 iulie 2018 pana sambata 21 iulie 2018

 • De duminica 22 iulie 2018 pana sambata 4 august 2018

 • De duminica 5 august pana sambata 18 august 2018

Prețul de  3.500 CHF cuprinde: taxă de școlarizare + materiale didactice + cazare în cameră dublă standard  + 3 mese tip bufet/ zi + program de recreere și socializare + activități sportive + activități de divertisment + excursii

IMPORTANT: Toti cei care au participat la aceste tabere si hotarasc ca ulterior  sa se inscrie la cursurile universitare ale  uneia dintre cele 5 scoli ale Swiss Education Group (SEG)  beneficiaza de restituirea sumei pe care au platit-o pentru aceasta tabara.

* Industria ospitalitatii si a turismului, cel mai mare angajator din lume la ora actuala, ofera  absolventilor institutelor de invatamant superior  SEG (SHMS, HIM, IHTTI, CRCS, CAA) o intreaga varietate de oportunitati de angajare in functii manageriale din hoteluri, resorturi, statiuni de vacanta si balneoclimaterice de lux, restaurante, baruri si cluburi, firme de catering, cazinouri, parcuri tematice  si de distractii, companii aeriene, vase de croaziera, agentii de turism, firme specializate in organizarea evenimentelor, cluburi de sanatate si fitness, spa-uri, cluburi de wellness, institutii educationale de pregatire a personalului,  consultanta, IT, ONG-uri, dar si banci, corporatii, firme imobiliare si in general orice departament de finante,  resurse umane, vanzari, marketing si promovare, relatii publice si de comunicare cu clientii ale unor institutii de stat sau firme particulare cu diverse profiluri.                               

Taxa de înscriere la curs este de 110 CHF/elev.

Cazarea în cameră dublă standard este inclusă în preț. Alte posibilități de cazare cu plată

suplimentară, după cum urmează:

·        single standard: 100  CHF/săptămână

·        dublă de lux:      100  CHF/săptămână

·        single de lux:     200  CHF/săptămână

La cerere, este posibil transferul de la și respectiv către aeroportul Geneva. Pentru un singur drum, prețul este de 175 CHF.

 

ÎNSCRIERE GRATUITĂ (posibilă și prin e-mail sau poștă)
Centrul European de Cultură, București (Dna Prof. Maria Burș-Popescu)
Str.Sfinții Voievozi nr. 49 - 51, et. 4, apt. 16, București – Sector 1
Str. Poarta Schei nr.13, interfon 10, Brașov
Mobil: 0723 160 925 E-mail: rocultours@gmail.com www.studyabroad.ro – Elveția

 

:: Solicită informații suplimentare!
 

. Copyright (c) 2018 studyabroad.ro - Centrul European de Cultură, București. Toate drepturile rezervate.