:: Pagina anterioară :: Contact
DIPLOME
 
:: Certificate și diplome
:: Diplome universitare
:: Diplome postuniversitare
:: Diplome de masterat


ȚĂRI

:: Australia
:: Elveția
:: Italia
:: Marea Britanie
:: Noua Zeelandă
:: Spania
:: SUA


SPECIALIZĂRI

:: Afaceri
:: Tehnologie
:: Ospitalitate
:: Design
:: Alte specializări

 

 

 

MAREA BRITANIE

După 2007, cu precădere în ultimii ani, datorită aderării României la Uniunea Europeană, a excelenței ofertei, a feedback-ului pozitiv al celor înscriși deja în sistemul britanic de învățământ superior și, nu în ultimul rând a acordării unor facilități financiare substanțiale, Marea Britanie a devenit destinația favorită a tinerilor dornici să învețe peste hotare. Prin urmare, biroul nostru răspunde tuturor solicitărilor ce vizează studiul în această țară.

Formalitătile de aplicare se realizează prin UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) pentru cursurile universitare ale celor peste 300 de instituții de învățământ superior cuprinse în acest sistem sau prin comunicare directă cu facultatea universității vizate în cazul studiilor postuniversitare și de masterat. Formalitățile de aplicare pentru toamna anului 2013 încep prin intermediul biroului nostru în jurul datei de 1 octombrie a.c. (pentru majoritatea programelor data limită de înscriere este 15 ianuarie 2013).

In general biroul nostru se ocupă de elevi foarte buni la învățătură, cu medii peste 8.50 pe parcursul anilor de liceu, care vizează o universitate cât mai bine cotată în Marea Britanie și în lume în materie de predare, programe, satisfacție a studenților și, nu în ultimul rând, în ceea ce privește dezvoltarea departamentului său de cercetare. Dacă la notele bune de la școală adăugăm medii în jur de 9.0 la materiile de profil, inclusiv notele finale estimate pentru bacalaureat și stăpânirea limbii engleze cu peste 6,5 puncte la testul IELTS academic, acești elevi pot spera să devină eligibili pentru o universitate britanică de renume. Candidații sunt atent evaluați, în așa fel încât să-și aleagă domeniul de studiu și instituția de învățământ superior cele mai potrivite pregătirii și dorințelor lor. In acest sens, acestora li se pun la dispoziție tabele de clasificare a universitătilor britanice în funcție de domeniile în care fiecare dintre acestea excelează.

Asistența în ceea ce privește întocmirea și redactarea documentației de înscriere, inclusiv a Scrisorii de intenție (Personal Statement) și a Scrisorii de recomandare (Reference Letter) și, ulterior, după ce candidatul a fost admis, de aplicare pentru împrumuturi sau burse, este oferită de cadre didactice cu experiență și persoane instruite special în cadrul Centrului, contra cost.

Celor interesați să studieze administrarea afacerilor (cu specializare în contabilitate, finanțe, marketing, management-ul resurselor umane), afaceri internaționale, marketing în modă, drept, drept și criminologie, Centrul le facilitează înscrierea la London School of Business and Finance (LSFB). Aceasta se efectuează cu cel puțin trei luni înainte de începerea cursurilor (prevăzută de două ori pe an, în februarie și septembrie). Consultanța și serviciile de întocmire a dosarului de înscriere pentru LSFB sunt gratuite.


INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Dna Maria Burș Popescu
Centrul European de Cultură, București
Tel./fax: 021 650 32 80 Mobil: 0723 160 925
E-mail: rocultours@gmail.com   www.studyabroad.ro

. Copyright (c) 2015 studyabroad.ro - Centrul European de Cultură, București. Toate drepturile rezervate.