:: Pagina anterioară :: Contact
DIPLOME
 
:: Certificate și diplome
:: Diplome universitare
:: Diplome postuniversitare
:: Diplome de masterat


ȚĂRI

:: Australia
:: Elveția
:: Italia
:: Marea Britanie
:: Noua Zeelandă
:: Spania
:: SUA


SPECIALIZĂRI

:: Afaceri
:: Tehnologie
:: Ospitalitate
:: Design
:: Alte specializări

 

 

NOUA ZEELANDĂ

Legenda spune că Noua Zeelandă a fost ultima bucată de pământ pe care au descoperit-o oamenii, ceea ce ar însemna că țara este cea mai tânără de pe glob.

 

Cert este că, deși departe de România, Noua Zeelandă este o țară bogată, pitorească, civilizată, prietenoasă cu toți cei veniți de pe alte meleaguri și care, în plus, are un sistem de învățământ de bună calitate, printre primele 10 din lume, cu o largă rețea de colegii și universități care se bucură de recunoaștere internațională.

 

Există o listă de aproximativ 150 de colegii și universități accesibile tinerilor din țara noastră ce analizează posibilitatea de a studia în Noua Zeelandă.

 

Dintre acestea, Centrul European de Cultură, București recomandă Taylors College, cu o vechime de aproape 90 de ani de excelență academică pentru elevi de clasele X-XII și cursuri pregătitoare pentru universități cu renume ca AUT University și University of Auckland din Auckland sau Massey University din Wellington.

 

Detalii suplimentare puteți obține de la Centrul European de Cultură, București (tel./fax: 4021-650.32.80; e-mail: rocultours@gmail.com).
Nume de contact: Maria Burș

 

. Copyright (c) 2015 studyabroad.ro - Centrul European de Cultură, București. Toate drepturile rezervate.